Dra år helvete vad det blåser! Det knastrar i fönstren och visslar i persiennerna. Alltså på allvar. Vet dock inte om det säger mest om stormen eller om skicket på huset vi bor i. Hade strömavbrott nyss och gjorde det bästa av saken = åt chips och dipp och spelade yatzy. Tobbe vann. Skitstorm.

Nä, måste jag fixa mer mat till Sigge ifall strömmen går igen! Hur har ni det annars runt om i södra Sverige, har ni el? Mat på bordet? Träd över hustaken? Hoppas allt är bra, puss!

6 reaktioner till “Är lugn i stormen osv

 1. I södra Halland var här kaos, träd som fälldes över hus, tak på stallar och hyreshus som flög av och strömlösa i 15 timmar.

 2. I Uppsala viner det också mellan höghusen, men storm är väl inte okej att säga.. Blåsigt och lite småregnigt. Blåsigt tenta- och springväder!

 3. I Göteborg, inget särskilt att rapportera.
  Det blåste lite i trädtopparna runt niotiden men det var knappt så man skulle märkt av det om man inte suttit och väntat på STORMEN… *besviken* Älskar extremväder ju!

 4. I Bohuslän.
  De ”lovade” storm och det bidde – 2 m/s.
  Sällan det blåser så lite en regnig höstkväll.

 5. Sitter på jobbet, totalt livrädd för stormen!! (fastnade 28h i Gudrun och det sitter fortfarande i!) Försöker dock ta mig i kragen och vara en bra assistent! El finnes och jag håller tummen att allt försvinner under natten så tågen el förhoppningsvis bussar går imorn. Längtar galet mycket efter min säng och man men hade gärna spelat en runda yatzy med er!!

  Hälsningar från ett blåsigt jobb i Småland

Kommentera