Okej, jag sa ju att jag skulle sluta kolla på Malou, men det regnar så jag skjuter upp promenaden lite… Och nu pratas det om ifall det är riskfritt att tatuera sig angående allergier mot färgen, och vem har dom som exempel? Jo, en kvinna som har spontantatuerat sig i Turkiet. Hon blev inte nöjd med gaddningen och året efter på semestern så GICK HON TILLBAKS för att få den ifylld, fick en allergisk reaktion och tvingades till slut skära bort sin tatuering och göra en hudtransplantation.

Ordföranden i Sveriges registrerade tatuerare sitter nu bredvid henne i soffan och försöker förgäves försvara den svenska branschen och lagstiftningen som gäller för färgerna här, men det biter inte på Malou och hennes gäst som vill få fram hur o-er-hört illa det kan gå.

”Hur ofta ser du det här?” frågar Malou och den stackars ordföranden ba: ”Ehhh, aldrig?”

Tips: Strunta i att spontantatuera dig under en solsemester i Turkiet.
Bonustips: Blir det fel, gå till en duktig tatuerare i Sverige och få det fixat, gå inte tillbaks till samma snubbe som gjorde fel från början.

8 reaktioner till “Men allvarligt?!?

  1. Haha, Malou alltså, drottningen av att vinkla allt totalt utifrån sitt eget perspektiv…. Vad är poängen med att ha gäster som tycker annorlunda än henne själv när hon ändå vägrar lyssna på dem?

  2. Så trist. Det är sånt där som gör att föräldrar oroar sig för en när dom hör konstiga saker men jag själv vet ju att min tatuerare är vettig och inte nån strandraggare nånstans. Sprider ju bara fördomar! Koncentrera NÅGON GÅNG NÅGONSIN ett reportage om tatueringar på själva konsten. Nytt fräscht koncept, eller hur?

Kommentera