Jahaja, vad har ni för er där ute på internet då? Jag bloggar i vart fall inte, men det kanske ni har märkt. Fattar inte vad som stjäl all min tid, men jag hinner ju inte vakna innan det är dags att gå och lägga sig igen, helt otroligt! Senaste nytt är väl att jag kört bil mellan Malmö och Kristianstad ensam med Siggan (det är alltså en timme och en kvart), HUR MODIG ÄR INTE JAG? Men han bara sov och jag åt lösgodis, så det gick ju bra. 
Annat nytt? Öööh, löven börjar bli rätt fina även här nere och i dag var jag på samlarmarknad som nog bara var ett finare ord för ”krimskrams till överpris”. Sigge har fått ett babygym som han fullkomligt älskar, han kan ligga där i en halvtimme och glatt glo på djungeldjuren som dinglar ovanför hans lilla fluffiga huvud. Och så ler han jätteofta. Mer då? Jo, Tigerkorven är hos sin husse den här månaden och mamma/mormor är kvar till på tisdag, sen är allt som vanligt igen och jag kanske råka blogga åtminstone varje dag. 

Kommentera