Okej, en liten reklamspaning från bäbissoffan då – vad är grejen med att kvinnor inte skulle kunna städa utan hjälp av män? Jag tänker till exempel på Cillit Bang-killen som visar en tjej hur OTROLIGT enkelt det är att använda medlet, man bara sprayar på och sköljer av, och hon ba ”HAHA, VA? ÄRE SANNING?”

Okej, vi tar det igen:

1) spraya på
2) torka av

Ja jösses, det är ju sannerligen en oerhörd bedrift som det bara måste krävas en man för att räkna ut, och sedan förmedla vidare till en kvinna. Som blir extremt peppad över denna enkla lösning som gör att hon kommer spara massor av tid nu när städningen kommer effektiviseras så enormt.

Eller den tecknade reklamen med Mr Muscle, den lilla pojken som ”ägnat sitt liv åt att uppfinna ett bra rengöringsmedel åt sin mamma”. Eller ja, uttrycket de använder i filmen är faktiskt ”sina föräldrar”, men inte är det någon städande pappa i den reklamen.

”Skämtar du?”, tänker ni säkert nu. ”Finns det inte en enda reklam där en man gör reklam för medel som används vid städning?”. Jo då, det är klart det finns. Den här:


”Woohoo, BRÖL, här kommer jag i mitt FRÄNA STRIDSFLYG med cool TURBO POWER EFFECT, precis lika bra som det här ASBALLA rengöringsmedlet”. Tummen upp!

Kommentera