Efter att ha varit vaken och härjat i några timmar så brukar Sigge somna om igen vid 10-snåret, perfekt tid för hundpromenad med andra ord. Eftersom Alfie inte är superförtjust i andra jyckar så gick jag konstant och bad till gud att vi inte skulle möta så många andra hundar. Hen lyssnade uppenbarligen inte, för efter 45 minuters promenad, fem minuter hemifrån, mötte vi det här gänget.

Jag lämnade barnvagnen på gångstigen och ställde mig lite vid sidan av med handen fylld av godis – och Alfie sa inte ett ljud. Han var väl i chock, han har nog aldrig sett så många hundar på samma gång.

Väl hemma i mitt trygga soffhörn känner jag mig modigast i världen som vågade mig ut ensam med både vagn och hund, men det är väl så här det kommer vara nu, face your fears, etc.

En reaktion till “Vagn- OCH hundpromenad, check!

  1. känner igen mig så väl. Har två hundar som är farligast i världen (om man frågar dem) och de första promenaderna med son var rätt stressiga. Men nu när han är 5 mån är man liksom lite mer häftig och klarar det utan större pulshöjning 🙂

Kommentera