På plats i soffan just nu: en mätt och nöjd sovbäbis och ganska slitna men oerhört glada föräldrar! Alltså, det var så sjukt att komma hem, han är liksom här nu! Han finns! Och att det var HAN som låg i magen, I MIN MAGE, hur sjukt är inte det? Herregud, jag är helt labil och bara bölar hela tiden.

(Obs, ej på ett ring genast socialen-sätt, utan på ett nybliven mamma med hormonpåslaget från helvetet-sätt)

Förlossningsberättelse comin up’ så fort jag landat lite, men jag kan ju avslöja att vi aldrig behövde den där igångsättningen eftersom det satte igång av sig själv i fredags natt. Och att min plan om att köra lite skön livebloggning från förlossningen sket sig på grund av jag hade fullt upp med att öppna mig från noll till nio centimeter på fyra timmar och exorcistkräkas över halva avdelningen. Men mer om det i ett senare inlägg, nu ska Baby Kenneth äta igen! Hejsvejs!

16 reaktioner till “BB bra men hemma bäst!

 1. Jippie å grattis till världens finaste bebis – efter min bebis alltså 🙂

  Sjukt spänd på den där förlossningsberättelsen nu…

 2. Såpass jädra gullig bebis ni fick! Jättegrattis, det kommer bli underbart, lite slitigt men framförallt bara roligare med tiden.

 3. Grattis!! Skönt att allt gick bra trots exorcist kräkningar 🙂 Tycker du gör rätt i att landa ordentligt nu innan någon större blogghets, vi väntar gärna på förlossnings berättelsen i detalj! Ta vara på första tiden med bebis, det går så JÄVLA fort!
  känner igen både bölandet och hormonerna 😉

 4. Alltså det är så sjukt cool och läskig känsla att ha med dom hem! Verkligen grattis och lycka med allt! Know the feeling om snabböppning, starka grejer det där….

  mvh 6 cm på 40 min Josefin

 5. Alltså vilken liten goding, jag blir helt varm i hjärtat och sugen på en unge till!
  Stort grattis till er. Nyfiken på om det är en Kenneth eller om ni trixat ihop något annat namn?

 6. Grattis! Härlig förlossning också, hade en likadan – var ju lite läbbigt att det gick så snabbt och typ… våldsamt, men å andra sidan verkar det jobbigt med 72 timmars-förlossningar också.

 7. I know, det kändes helt overkligt att komma hem med en bäbis! Så omvälvande! Jag vet inte hur många gånger om dan jag gröt i början, otaliga skulle jag tro!

 8. Ha ha jag har också följt baby Kenneth på ett sjukt (men enligt mig själv ändå charmigt sätt) via bloggen (och dig med såklart) min man tycker jag är galen som sitter här och ojar mig när jag inte ens känner dig, men omtalar dig vid förnamn som om du vore min kompis. Grattis igen till bäbisen. Och det där med exorcistkräkas, jag testade det i två dygn i väntan på min första… Kanske inte det bästa upplägget om jag får säga det själv men det är 7½ år sen nu…

 9. Jag vill bara gratulera så himla mycket! Vad fin han är.
  Haha, det är lite knäppt egentligen, vi känner ju inte varandra men jag har följt baby K:s envishet med stor spänning och blir så glad att han är ute nu.
  GRATTIS!!

 10. Hormonpåslag och tårar. Kärlek och kaos.
  Känner igen det där med att öppna sig fort. Jag bara låg och blundade i 3,5 timma, sen var hon ute.

  Stort grattis!

  /En Maja

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s