Kanske är du en sån som gått runt hela din graviditet och bara lyst upp din omgivning med ditt fantastiska preggoglow, men själv kan jag knappast påstå att de senaste nio månaderna kvalar in på mina topp-3 snyggperioder här i livet. Ska jag vara helt ärlig så hamnar den här våren/sommaren nog inte ens på topp 100. Känner du kanske lite samma, eller är du färdig med graviditeten och sitter hyfsat nyförlöst i soffan begraven under ett berg av amningsinlägg?

GRATTIS! Då har du kommit helt rätt! Eller åtminstone nästan, du är i alla fall bara ett klick bort från tävlingen på PreggoPreggo där du kan vinna ett presentkort hos GlamMom på tusen kronor. TUSEN SPÄNN, det är ju nästan som att du skulle spendera ett helt barnbidrag på dig själv, vilken grej va!?!

Seså, klicka på bilden för att komma rätt! Och lycka till!

Kommentera