NU VET JAG vad Baby Kenneth väntar på! Han vill så klart inte att vi ska behöva ha massa hantverkare springandes i lägenheten under vår första viktiga anknytningsperiod efter BB-tiden, så han stannar på insidan tills golvet i gästrummet är färdigt! Sicket geni-barn vi har!

Och vet ni? Golvläggarna sa precis att det lär bli klart i dag, HUR BRA?! När dom kom i går så stirrade jag på en av killarna och sa ”Och ni hade fått instruktioner om hur ni ska göra ifall vattnet går va?”.

Skämtet gick inte direkt hem, men jäklar vad dom jobbar snabbt. Jag har aldrig sett hantverkare jobba så febrilt utan att pausa.

(Nej, vi renoverar inte så här runt due date, vattenläcka, minns ni?) 

5 reaktioner till “BF + 79 timmar och 59 minuter

  1. det där kan jag se framför mig, minen på stackarna, och just att de jobbar utan paus säger allt.
    Hehe.

Kommentera