Vi struntar i det här med barn nu, Baby Kenneth kan stanna där inne bäst han vill så gör jag något annat istället för att försöka analysera minsta lilla krämpa för att förutspå förlossningsstart. Så, dagens projekt blev INSTALLATION AV VÅR NYINKÖPTA DISKMASKIN!

[insert fyrverkerier, pompoms, konfetti och glitter här]

Alltså, jag tror inte att ni fattar lyckan i detta! Jag har haft Blocketbevakning på en 45-centimeters diskmaskin sedan vi flyttade hit men det har bara sagt SWOOOSCH och så har de försvunnit lika fort som de kommit ut på nätet. Men plötsligt händer det osv och vi hittade en nästan helt ny för 900 spänn.

Augusti 2013 kommer gå till världshistorien som mitt livs bästa månad, hoppas bara inte Kenneth blir traumatiserad av att få dela förstaplatsen i sina föräldrars hjärtan med en diskmaskin.

6 reaktioner till “Istället för bäbis: en diskmaskin!

  1. BRA IDÈ! Vi får nog byta ansvarsområde eftersom jag är ganska klen och diskmaskinen var sjukt tung, men annars ska jag lätt säga åt Tobbe att vi också måste göra så!

  2. VI HAR DET! Men hade det där vi bodde förut också, så vi är lite mer vana vid den, diskmaskinen är lite mer high life!

    Och du, när ska det börjas bloggas om bäääbisen?

  3. Lycka! I min familj råder följande regel vid katastrof: mannen räddar barnen, jag räddar diskmaskinen. Så vi kan leva lyckliga tillsammans för alltid!

  4. Har ni tvättmaskin? Eller typ fri tillgång till tvättmöjligheter på en armlängds avstånd? Om inte så KÖööööP tvättmaskin. Vi har tvättat 1-2 maskiner PER DAG med bajs/kiss/kräks/mjölkfläckiga handukar och postpreggo svettiga kläder. Förvisso inte alltid fulla maskiner, men ändå.

Kommentera