Vaknade av att klockan ringde klockan 05:30. Alltså Tobbes klocka, den här sjukskrivna gamla preggosaurusen har ju inga tider att passa. Men – eftersom vi bara har en laddare kvar efter flytten, och den ligger på min sida av sängen så jag kan knappa på telefonen innan jag ska sova – så måste jag stänga av klockan. Så då vaknar jag. Vi kan kalla detta #dum i huvudet 1 eftersom det är smartare att köpa ett par extra laddare och ha lite här och var så att vi slipper hålla på så här.

Sen hade jag lovat att köra Tobbe till jobbet om det Tjeckiska klass 3-regnet hade invaderat Skåne, vilket det inte hade. Då fanns det ju egentligen bara ett alternativ denna grå onsdagsmorgon: Att somna om. Så jag klev upp och gjorde kaffe. #Dum i huvudet 2.

När jag druckit kaffe och instagrammat en bild på kaffe och tänkt att ”mmmm vad det är gott med kaffe” ett tag så var klockan fortfarande bara 7. Då fanns det ju egentligen bara ett alternativ denna grå onsdagsmorgon: Att somna om. Så jag satte mig och säkerhetskopierade min telefon. #Dum i huvudet 3

Kopieringen tog inte så lång tid som jag hade trott, och då fanns det ju egentligen bara ett alternativ denna grå onsdagsmorgon: Att somna om. Så jag passade på att importera 1 931 bilder från telefonen till iPhoto. #Dum i huvudet 4

Det tog jättelång tid. Och eftersom det ändå tog så lång tid så kunde jag ju lika gärna uppdatera hela telefonen eftersom jag inte gjort det de senaste månaderna pga brist på äkta internet som vi ju faktiskt har nu för tiden. Klockan är nu fem i åtta och mamma kommer säkert vakna snart och vad är jag för dotter/värdinna som går och lägger mig och sover  istället för att ha kvalitetstid med min mamma som jag träffar två gånger om året? #Dum i huvudet 5  

Gör nu det enda rätta: Skyller hela min #dum i huvudet-morgon på hormoner och tar en nap på soffan tills moderskeppet kliver upp.

3 reaktioner till “Preggoskapet gör mig dum i huvudet

  1. Kan direkt tala om att monsunen för tillfället uppehåller sig i de nordöstra delarna av västergötland OCH DET. SLUTAR. INTE. Jag har spenderat ungefär fyra timmar idag med att vara genomblöt trots skinnjacka. Och man får ha såna dagar ibland, såna där derp-dagar. Man kanske rensar ut lite så man kan vara smart andra dagar istället. Det tror jag iallafall.

  2. Hej

    Preggoskapet kan mycket väl göra en dum i huvudet. Och sen kommer amningshormoner och trötthetsdumihuvudet och set tar liksom aldrig slut på saker att skylla på. Men det kan vara rätt skönt det också

    /Förortsmamman

  3. Hej! Fellow sister här. Mamma på besök, man som stiger upp tidigt, jag preggo v 38+5 och sjukskriven. Klev upp kl 5.50 imorse, läste nyheter, tittade på svtplay. Trött som en tok just nu kl 8.20. Varför? Dumihövve…. 😉 / Annakarin

Kommentera