…och jag säger det igen: Någonstans på Svensk adressändring jobbar en människa vars anställning finansieras enbart av mig.

Och jag börjar misstänka att det även finns en deltidsarbetare på något flyttkartongsföretag som har mig att tacka för att hen har mat på bordet.

3 reaktioner till “Jag har sagt det förut…

  1. Jag har också bidragit till att de anställda på Adressändringen håller sig sysselsatta. Dock ett tag sedan jag flyttade nu, kanske vore dags att återuppta det.

  2. Annars kan du själv anmäla din flytt till Skatteverket och komplettera med att tex maila till de tidningar du prenumererar på. Eventuellt flagga upp din adress på fb också om det känns ok. Du får ingen eftersändning men det är gratis. Det funkade klockrent för mig. / Alex

  3. Det är bra att du tar över stafettpinnen.Jag är rätt säker på att jag och exet på egen hand försörjde en hel flyttfirma. Vid några av flyttarna fick vi samma killar dessutom (det var en stor firma med mycket personal och vi flyttade långdistansflyttar så det var inte självklart) och vid ett tillfälle fick en av dom vårat tunga marmorbord. Det stod ändå bara i förrådet och lika väl som han skulle släpa det från förråd till förråd kunde han ju lika gänra ta hem det i stället.

Kommentera