Tänk er att ni börjat fundera över bristen på plats som en växande familj innebär. Tänk er att ni börjat bli lite nervösa över det kanske blir lite lätt isoleringsvarning på att sitta föräldraledig i en stuga i Åhus. Tänk er att ni svarar på en Blocket-annons och får komma på visning.

Tänk er att lägenheten är en P E R F E K T planerad och ljus funkistrea i ett litet hyreshus. Inte för stor, inte för liten. Nyrenoverad. Med två mindre sovrum och ett stort vardagsrum. Kök i originalstil med skåp hela vägen upp i taket. Att det är BRÄDGOLV i alla rum utom ett (förlåt Lisa)! Nytt badrum med tvättmaskin och perfekt skötbordsyta till lille Kenneth. Två förråd. Möjlighet för Tobbe att få ett hörn i ett garage. Balkong med morgonsol.

Tänk er en trädgård med små knotiga fruktträd och hallonbuskar. Grillplats och gräsmatta. Promenadstigar bort mot en sjö några hundra meter därifrån. En kvarts promenad till city åt andra hållet.

Tänk er att dom ringer två timmar efter visningen och ba: ”Det var många dom var intresserade men det kändes bäst med er” och vill skriva kontrakt direkt. Förstahandskontrakt. Tillsvidarekontrakt.

Tänk er att få flytta in i världens finaste lägenhet i mitten av juni. Tack för att ni höll tummarna utan att veta varför.

17 reaktioner till “*packar glatt flyttkartongerna igen*

  1. NICE!!!

    Vart ligger den?
    (Har du redan skrivit det och jag har lyckats missat ngt ngnstans så får jag skylla på febern…)

Kommentera