För ett tag sedan bloggade en upprörd Katta Kvack om Lokas Like Old School och ord som ”kräks i min mun” osv förekom. I dag smakade jag på den som heter ”Chocolate shake” och HALLÅ? Vi har alltså en människa på den här planeten som uppfunnit vatten som smakar chokladglass!?!

VATTEN
som
smakar
CHOKLADGLASS.

”Kräks i min mun”, säger Katta. Nobelpriset nästa, säger jag.

4 reaktioner till “Greatets thing since sliced bread osv

  1. Jag testade chokladmilkshaken och jordgubbsglassen mest bara för att jag verkligen trodde att de skulle smaka fan.
    Det gjorde de ju inte och jag fattar fortfarande inte hur sjutton ett vatten kan smaka som riktigt god chokladglass, till och med eftersmaken var fin.
    Det borde inte vara möjligt men tydligen så är det det 🙂

  2. Alltså, så fort jag ser dom lär jag ju köpa för att smaka, men samtidigt vill jag ju också passa på att lägga in mitt veto mot just skivat bröd – det är bara bra när det kommer till rostbröd, annars suger fan det också.

  3. Jag provade den med citropajsmak och den var också jättegod! Vill inte ens tänka på vilka konstiga kemikalier de blandat ihop för att göra den, men nom nom!

Kommentera