Ja, inte här i Malmö alltså, men så kommer det enligt prognosen se ut när vi vaknar i Barcelona i morgon. Och förhoppningsvis redan i eftermiddag när vi landar. Jag älskar att åka på såna här kortresor, transatlantiska flyg i all ära, men det är något speciellt med att äta frukost i Malmö, lunch i Köpenhamn och middag i Barcelona samma dag! Utan jetlag!

ALLTSÅ PEPPEN PÅ DENNA RESAN!

Synd bara att jag inte 1) Får dricka öl 2) Får äta goda ostar 3) Får äta kallskuret 4) Får äta rökt fisk 5) Orkar gå många kilometer innan ryggen/röven säger ifrån. Men en påse chips på hotellbalkongen är ju också en slags semester.

Förresten, ligger din personlighet åt det självplågande hållet så är du hjärtligt välkommen att följa oss på Instagram via hashtaggen #sistaresaninnanbabykennethkommer – roligt va?!

En reaktion till “17 grader! Solsken! Typ vindstilla!

Kommentera