Eller, han simmar snart ut ur iPaden i alla fall. Fatta vad snabbt det går, nyss var han en grodd med svans, nu ba: ”Hej, jag är ett barn”. Fast nja, han kan ju inte prata direkt. Han kan ju inte göra mycket alls faktiskt, förutom att typ suga på tummen, svälja sitt fostervatten och kissa ut det. Och sedan dricka upp det igen.
Vilket litet underbarn vi har knåpat ihop va?!

6 reaktioner till “KENNETH, DU SIMMAR UR BILD!

  1. AMO: Haha, jag är lika fascinerad, men tar dock inte upp det varje dag.

    Vicky; Eller hur!?!

    Mamma: Han kommer bli bästa trixarn! Och semestern kommer bli skitbra! Puss och glad påsk!

    TuvaMinnaLinn: Ja, visst är det väl konstigt!? Fast å andra sidan så var det ganska nyss som det blev någon styrsel i dom, benen var ju mest mjukt brosk och då känns det nog inte lika mycket. Hur långt har du kommit nu?

  2. Jag tänker mig fortfarande att barnet i magen är typ stort som en avocado..apelsin på sin höjd. För även om jag känner det tydligt så känns det som att den storleken som barnet nu har borde kännas mycket mycket mer. Men det är väl det här med att den ligger i vatten.

  3. Det ska bli så spännande att få träffa det lilla livet. Jag kan nog lära honom små busiga trix när han blir lite äldre. Och det går fort jag håller med dej. Glad påsk och ha det så skönt på er lilla semester! Puss

  4. Min yngsta tycker att det är så roligt att prata om att alla har gjort det. Svalt sitt fostervatten och kissat ut det och sen druckit upp det igen. Går inte en dag utan att han tar upp det.

Kommentera