Idag känns den här löputmaningen som en riktigt riktigt dum idé. Jag är så jävla trött och seg. Och jag VET ju att jag blir piggare av att springa men nu känner jag mig som en trotsig tvåårig som ba ”Jag VILL inte bli pigg. Jag vill gå och lägga mig NU och sova sova sova och inte kliva upp förrän klockan ringer 04:30”.

Herregud, det är slutet av 2012, vi har skickat folk till månen och hoppat fallskärm från rymden, hur svårt ska det vara att hitta någon som kan försätta en i koma från mitten av oktober och fram tills att krokusarna slår ut? Skitteknik.

Jaja, jag har messat och bett om distanspepp, vi får väl se om det hjälper…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s