Eller nej, inte tv, men vi har fastnat i Greys Anatomy cirka tio år efter alla andra. Är bara på säsong två än så länge, så jag återkommer igen om några veckor när vi har bölat oss igenom hela rasket. Hejhej.

7 reaktioner till “Tyst! Jag ser på tv!

 1. Har säsong 1-4 och tvingat sambon att titta så nu är han oxå fast 🙂
  Vill du låna el så säg till så tar jag med imorgon!

 2. Åh! Jag är lite avundsjuk nu. Skulle vilja se allt igen som om det var första gången. Jag har en ganska ohälsosam relation till Grey's Anatomy. Lite så att jag får påminna mig om att personerna inte finns på riktigt.

  mvh
  Ingalunda Frisk

 3. Den är så bra!
  Jag hade turen att få vara med på en inspelning när de filmade för första säsongen.
  Inte tråkigt att va i studion å dessutom skaka tass med McDreamy, Issie mfl kan jag lova=)
  Tittade även på första avsnittet flera veckor innan det började sändas i Usa.
  (Jag mötte Lassie liksom…)
  /CC

Kommentera