”There is a new bet in town. 26 nov-23 dec (4v) så måste man springa minst 20 min utomhus varje dag. Inga undantag. Man springer när man vill, enda kraven är 28 dgr, utomhus, minst 20 min. A double dare?”

Jahaja, är det här som jag hittade hos Health by Helena något som ni också kan tänka er att haka på eller? Jag är sjukt på! Var sugen redan tidigare på att köra någon form av varje-dag-träning efter att Katta Kvack satt igång sin ”15 minuter om dagen” och Träningsglädje börjat köra sitt streakande (Obs, ej naket!).

Så jag kör väl på det här då, det blir gött!

10 reaktioner till “Ut och kuta, anyone?

  1. Alltså. HEJA DU och alla andra som hänger på! Mycket bra, jag ska mentalt peppa er att klara det!

    Själv känner jag… GÄRNA träning. Och ja, gärna 20 min/dag. Men håller med Uppochhhoppa lite där, inte löpning. Jämt :p

  2. Det är lite dåligt om man driver en träningsblogg som heter uppochhoppa om man liksom ” eh – 20 minuter – vad länge – måste jag?” Hrm. Träning 20 minuter om dagen och jag hade sagt YES, men löpning som egentligen är så lätt att få till är ibland ganska svårt i och med att man måste lämna hemmet. På kvällstid när det är becksvart och man vill dricka glögg eller träna i hemmagym, om man inte sprungit på lunchen. Nä. Nu ska jag sluta skriva världens längsta undanflykt. Hejdå!

  3. KUL att du är med!
    Och Doris – var ute totalt i 20 minuter, vila när du behöver och njut av den friska luften! 😀

  4. Men alltså.. Om man nu bara orkar springa i nån minut innan man känner sig helt slut & måste vila i ett par minuter för att sen orka med en minut till. Hur göra då?! Hålla igång i 20min totalt eller hålla på 1h för att få de där 20 minuterna?v Tacksam för svar!

  5. Känner viss pepp för att haka på, pga MÅSTE KOMMA IGÅNG, men ärligt: utomhus? Vill börja gråta vid tanken.

Kommentera