Nio plusgrader, sol och hyfsat lite vind = fem mil på hojen bort till Hässleholm och ner i Patricias garage. Nu är säsongen officiellt slut och det blev nog närmare 50 mil i oktober trots att… ja, att det har varit freakin’ OKTOBER helt enkelt. För det är ju inte jättevarmt.
Hade noll känsel i fingrarna när jag kom fram – men den genuina glädjen över att folk jag knappt känner ba: ”Klart du kan ha den hos oss över vintern, vi fixar allt, bara kom hit med den” gjorde mig varm långt in i min stelfrusna kropp.

Fast… om man ser det från en annat perspektiv så har jag nyss gett min motorcykel (inklusive nyckel) till två människor jag har träffat typ tre gånger. *gör skriet-imitation*

3 reaktioner till “Årets sista inlägg om mc-Majsan (kanske)

  1. Jag har också parkerat min i Hässleholm. Vi får ta en grillad med brö' och ta en tur till våren.. Hur många hästkrafter har du? Jag kan nämligen inte riskera att bli ifrånkörd av en tjej..

Kommentera