Cirka världens finaste dag i dag, komplett med två timmars hålla handen-promenad, tv-seriekoll i soffan och powernap. Fast det där med att sova middag alltså, det får jag träna på, vaknar alltid sjukt mycket tröttare och mosigare än jag var när jag somnade. Snark!

Nej, nu ska jag bitchslappa mig själv, hetsdricka en balja kaffe och gå hem till Lotta för lite kvalitativt lördagshäng!

3 reaktioner till “Men hej världens finaste höstväder!

  1. Haha jag är likadan! Jätteskönt att sova en stund på dagen men när jag vaknar är jag supertrött och vrålhungrig.
    Ska göra din lördag idag. Först en lång skogspromenad med sambo och hund och sedan soffmys med ett stickprojekt. Helger är rätt så fina ändå..

  2. vet inte om det är sant men har hört att om man sover mer än 30 min så går går man ner i djupsömn och blir man tröttare än innan. Typiskt att det är det värsta att vakna av ett himla alarm när man just somnat så härligt!

Kommentera