Två av mina bästa grejer är att träna och att äta. Målet med min träning är ju som ni vet att bli stark och frisk – och att kunna äta vad som helst utan att behöva tänka på hur kalorierna eventuellt kommer kräva ny garderob. Jag följer redan flera jättebra träningsbloggar, men nu vill jag ha fler! Och så vill jag även ha bra matbloggar så jag får lite mer inspiration på smaskigt käk. Det måste inte vara renodlade temabloggar, om du har en egen blogg där du slänger upp lite inlägg om löptrundor och crossfitpass så räknas det också. Eller om du fotar din göttiga lunch ohälsosamt ofta.

Jag tänker att ledorden ska vara ”stark glad peppad”, så har du andra bloggar som platsar under det kategorin – hit me! Jag sammanställer alla tips i ett eget inlägg sen så att ni också får massa inspo!

14 reaktioner till “Tränings- och matbloggar sökes!

 1. Åh, jag vill också ha en massa peppiga bloggar!
  Min egna är jag rätt trött på, men ja, lite träning, och ibland en jäkla massa mat finns ju där.. 😉

 2. Ah, jag ar sjalv standigt pa jakt efter nya peppande traningsbloggar! Har ar nagra jag laser:

  Basta: nerdfitness.com (och smaljeansen, men den laser du val redan?)

  crudefitness.com
  blogilates.com
  primalscienista.com
  traningsgladje.se
  stayfittn.blogspot.com.au
  jessicaclaren.com
  stayfit.blogg.se (verkar tyvarr ha lagt ner, men arkivet ar bra och valdigt peppande!)

  Hoppas du hittar nagra bra peppande bloggar! Kram fran Australien

 3. Jo då, en vacker dag när jag kommer i håg så ska jag ge dig en lista på mina favoriter. Testa att kika in hos mig så länge.

  Ha en bra ny vecka

 4. Jag har hört om en svinbra maskblogg… Ska se om jag hittar den, han som har skrivit den är ett geni

 5. herboftoday.blogspot.com Är suveränt peppande både mat- och träningsmässigt åtminstone för mig 🙂 Och så blir man glad dessutom! Var förövrigt via ett liknande inlägg i hennes blogg som jag hittade hit till dig, så man kan väl kalla detta för payback.

 6. Dålig koll på träningsbloggar men hon Lofsan på allt för förlädrar har iaf en 😀
  Annars får jag ju slå ett slag för min matblogg. Inget fancy dock 🙂

 7. Matplatsen är en jättebra matblogg med mycket fina bilder. Sofia springer är min favvolöparblogg och Coyntha som tränar för att bli ultralöpare har jag i min länklista på bloggen, Jag vill vara snygg… och smal! Heter den.

Kommentera