Vet ni vad jag ska göra i dag? Köra släp! ENSAM! Osäker på om graden av nervositet matchar uppdraget, men alltså… det är ju lite läskigt. Och det blir ju inte mindre läskigt av att det är hojen som ska vara på släpet, hade det legat en hög med sopor där så hade det ju inte gjort så mycket om jag fastnat i en trottoarkant eller slagit i en husvägg när jag rundade ett hörn, men nu måste jag ju liksom vara försiktig. Gulp.

Det är så många saker som man tar för givet att man får hjälp med när man bor ihop med någon. Och sen när man plötsligt bor ensam så ska man styra med allt själv. Hittills har det tradigaste varit att alltid bestämma själv vad man ska äta och att aldrig få hjälp med disken, men det här. DET HÄR.
Som tur är så har jag ju Tobbe med mig ner till Malmö så jag får övningsköra på vägen dit med tomt släp, men när jag ska hem i kväll så har jag bara Alfie att förlita mig på.
Håll tummarna.

6 reaktioner till “Håll er borta från Malmö/Lund/E22/Åhus

Kommentera