Tog tåget över till Köpenhamn för att gå på rockfest i lördags. VÅRFER är man aldrig i Köpenhamn? Köpenhamn är ju fantastiskt och det kostar bara 84 kronor enkel resa. Herregud. 

Vi åt på Wining & DiningGråbrødretorv. GÅ DIT! Sjukt god mat, trevlig personal och vansinnigt billigt eftersom vinet (eller ölen, om man som jag inte dricker vin) är ad libitum. Det är latin och betyder ”bara häll i dig så mycket du orkar kompis, vi fyller på glaset när det är tomt”.

Sen gick vi till den rätt hypade rockklubben Sin City där Moa fixat VIP-bord med gratis sprit (eller gratis öl om man som jag inte dricker sprit). Vi fick även en poledance-uppvisning som inte var av denna världen, fast på ett bra sätt. Det var ju svårt att inte bli impad. Om man ville (men det ville man inte) ha en tatuering så hade de en studio där. Ja jävlar. När det började gå lite väl vilt till så åkte jag hem till Sverige, de andra tjejerna fortsatte festa och en bröt foten. Rock’n’roll.

Kommentera