Kolla vem vi hängt med ikväll, Cinderalley! Fast hon räknas nog egentligen inte som en bloggkompis utan mer som en i umgängeskretsen, bara att man råkat lära känna henne via bloggen. Och att hon bor i San Diego istället för Malmö kanske, men vi har cirka en ziljard gemensamma vänner hemma.

I alla fall, vi käkade och tog några öl och sen när Helena och Carolina droppat av så tog vi (mest jag) en sista öl på ett ställe som hade en rätt cool spelning. Eller, Cinderalley tyckte eventuellt att det lät för jävla illa men vi har ju rätt olika musiksmak.

När vi skrikit oss hesa för att överrösta den bra/dåliga musiken ett tag så tog vi den obligatorisk till-bloggen-bilden, skiljdes åt och bestämde att ses igen innan jag åker hem. Internetpolare – fina grejer det alltså!

3 reaktioner till “Tisdag – bloggkändishäng!

Kommentera