Jag tänker alltid att folk som hävdar att saker ”försvunnit i flytten” är ena jävla slarvrövar som borde hålla lite mer koll på sina prylar. Hur svårt är det att flytta X antal lådor från A till B utan att tappa bort något på vägen liksom?

Ja, alltså, så HAR jag tänkt. Tills nu. Saker jag saknar sedan vi bytte lägenhet:

  • 1 turkos sport-bh
  • 2 muggar som vi köpte när vi var på Alcatraz förra våren
  • 3 (!) vattenpass

5 reaktioner till “Man ba: "Hur går det till???"

  1. Haha! Lätt hänt.

    Ännu konstigare är det ju när saker som man BARA har hemma plötsligt är borta. jag hade en stor arbetarskjorta som min farfar fick när han jobbade på järnvägen på 40-talet. Den var underbar. Jag brukade sova i den. Jag brukade inte gå ut och dansa i den och hänga in den i random osyddad garderob på stan. ÄNDÅ ÄR DEN BORTA!

Kommentera