Hur mår ni i dag? Här är det fina fisken trots ett visst intag av alkoholhaltiga drycker igår. Helena är här och hälsar på i ett gäng dagar och vi går mest runt och skriker HAWAII och dansar hula hula. Anledningen? Vi drar dit i maj som en liten detour på Kaliforniaresan (Helena bor ju 50/50 i Sverige/San Diego så det är till dom jag ska).

Fattar ni? HAWAII? Det är ju helt sjukt. Snart har jag bockat av alla min resmål på min ”hit vill jag resa innan jag dör”-lista. GÖTT MOS! Rekommenderar skarpt att skaffa en bästis med kille som är pilot.

4 reaktioner till “Gooood morning blogglövers!

  1. hej!!! världens bästa idé! hawaii är great! synd att du inte ska dit 2 veckor tidigare då JAG ÄR DÄR!!!!!!! puss.

  2. Var på Hawaii i tio dagar. V ar det bästa resmålet evah! Låg på stranden typ mest hela tiden och hade det BÄST! Enyoj säger jag bara 🙂

Kommentera