Var på sjukt trevlig söndagslunch hos en av Tobbes nya klasskompisar i helgen. De har två siameser och vi tänkte att det skulle passa utmärkt för att se hur det var med Tobbes allergi under lite mer normala förhållanden (minns ni sist – massa katter, liten yta osv?) men han kände av det den här gången också.
Jahapp. Då blir det väl ett liv utan katter då. Skit också.

11 reaktioner till “Kattdrömmen som dog

 1. Mormor hade ju en Siames som jag var dö allergisk mot. Jag tror att det är värsta sortens allergi katt!

 2. Åh jag älskar er kattpepp! Ska övertala Tobbe om att vi ska passa någons rexkatt innan vi ger upp, det var ju en sån vi skulle ha sist, men dom hade tio katter i sin lilla trea, så det blev för mycket för Tobbe. Men en katt på 96 kvadrat ska han väl klara av?

 3. Devon rex är eventuellt ännu bättre än Cornish för allergiker. Men testa först!

 4. Det är inte kört! Det finns ju en astuff kattsort för allergiker. Den har kort kort päls som det ser ut som man våfflat med en våffeltång. Och så har dom stora öron och ögon. Tror att rasen heter cornish rex.

 5. Jag är allergisk mot katter, men ändå har jag tre stycken som jag klarar av utmärkt. Men, siameser och katter med liknande päls går inte! ja får svullna ögon, kliande hals, andningsvårigheter och så nyser jag. Det är fruktansvärt. Men blandraskatter klarar jag, var jätteallergisk mot syrrans katter ett tag också, men nu när jag varit där många gånger reagerar jag inte alls längre. Det finns hopp!

 6. Åh, jag genomgår samma sak. Så tragiskt, men det blir bara värre och värre för varje år som går. Numer har jag tillochmed inhalator om jag ska vara i närheten av vissa katter. Och jag som ÄLSKAR KATTER!!! Ack, livet.

 7. Usch så tråkigt!
  Men ni har ju värsta fina vovven att glädjas åt… Det är verkligen inte dåligt 🙂

 8. Sibiriska katter tål de flesta allergiker. Det finns även provhem, där allergikern får testa att umgås med katter några timmar för att se hur det går. Är uppfödare av sibiriska katter som är det vad jag sett. Googla det och testa vetja 🙂

 9. Men nej! Jag har levt hela mitt liv med katter och fick veta förra året att jag visst var allergisk (därav min konstanta huvudvärk och trasiga slemhinnor, go figure). Hatart. Katter är ju helt fantastiska varelser!

Kommentera