Har ni fortfarande problem med att rubrikerna blir Apple Chancery och (giv mig styrka) Comic sans? Jag har varit inne och pillat lite i koderna nu, så det kanske är löst. Ingen av ovanstående fonter ligger dock som alternativt typsnitt till det jag har (crusched) så – för att använda en gammal klyscha – det är inte jag, det är ni.

ELLER så laddar ni bara ner Crushed till er typsnittsbok så slipper jag framstå som en Comic sans-människa på internet. Åkaj?

10 reaktioner till “Det är inte jag – det är du (ni).

 1. Ett faux pas för att jag förstör comic sans diskussioner med orelaterade grejer alltså. Nu gjorde jag det igen!

 2. Hahaha. Katta Kvack skrev just ett inlägg (eller jag läste det iaf just) om att det är lite stört att alla hatar comic sans, för det är ju ändå bara ett typsnitt liksom. Och lika mycket som jag håller med henne om det, exakt lika mycket förstår jag din panik över att framstå som en comic sans-människa på nätet. Man vill det bara inte. INTE! Det är lite lustigt det där faktiskt.

 3. Mina rubriker blir Comic Sans i ett par sekunder innan det ändras. Det är plågsamma sekunder. Sekunder när man är en smaklös tönt. 🙂

 4. Efter ditt kodpillande är det tyvärr Apple Chancery för mig nu (kör Chrome) Jag är ju dock mest här innehållet (som är lika bra som alltid) men förstår att det är störande.

 5. Japp, fortfarande problem men det stör mig inte så mycket personligen egentligen, jag kan leva med det (eller installera Crushed).

  Däremot får jag nippran när mina egna layouter inte ser ut EXAKT som jag vill på allas datorer (och det gör dom ju aldrig så jag lever med konstant nippran) och därför hjälper jag gärna andra om jag (tror att jag) kan.

 6. Det såg helt snyggt ut tills nu. Nu är det Comic Sans. Det var det inte.. nyss?

 7. Jag tyckte att sidan laddades bättre nu, jag har inte haft sådant typsnittsproblem som andra här, men visst, det har varit comic sans (eller whatever) ibland innan det rätta typsnittet har laddat in ordentligt.

  /A

 8. Hahaha, jag trodde det var med mening du hade comic sans och blev rädd och ledsen varje gång jag såg det.

Kommentera