Tills nu har ju världens bästa Katta Kvack skött den biten, men någon gång måste man klippa navelsträngen och lära sig att göra saker på egen hand. Själv är bästa piga osv.
Vad tycks? Vi gillar den va?

19 reaktioner till “I dag ba *gjorde en egen header*

 1. Jag har snabb uppkoppling så det är inte problemet. Att uppdatera hjälper oftast (men inte alltid) för stunden men nästa gång är det oftast Comic Sans när jag kommer tillbaka igen (inte idag dock! Hurra!!!)

  Jag antar att du har Comic Sans angivet som alternativ font i din CSS-fil (eller om Blogger kallar det template)? Om du byter ut den mått nått mera neutralt så slipper vi stackare som har fontproblem att se just Comic Sans i alla fall. Jag skulle välja nått i stil med Verdana eller liknande som är ganska vanlig standardfont (alltså i stället för Comic Sans, inte i stället för fonten som du har som ditt första alternativ) Jag misstänker att problemet är att ”snyggfonten” inte är en standardfont och om man inte har den på sin dator kan det bli problem att visa den.

  Vad kan jag säga Ninni, jag gillar VERKLIGEN Mirijams blogg så jag gör mitt bästa för att stå ut med CS. LOL

 2. Vi gillar! Vi på bloggen som pratat om ny header i några månader nu… Kanske dags? Vårstäda lite? Tack för inspirationen!

  /Elin

 3. Skitfint!

  Har samma ”problem” som Annefia… Men trodde bara det var jag och ville inte tjata mera.

 4. Tack tack alla!

  Annefia: Hjälper det inte om du trycker på uppdatera eller F5? För mig så ser det ut så under tiden sidan uppdateras, som om du har långsam uppkoppling och bara kollat snabbt så kanske den inte hunnit uppdatera hela sidan om det är mycket bilder i inläggen och så?

 5. Väldigt fin font!! Lider verkligen med personen som får se dina rubriker i Comic Sans, hade nog slutat läsa bloggen om det hände mig. Död åt Comic Sans!

 6. Urtjusig!!!

  Förövrigt har jag fortfarande problem med din rubrikfont. Ibland när jag kommer hit ser jag rätt font och ibland ser jag Comic Sans (eller nått liknande bedrövligt) Rensa cachen eller hard refresha hjälper inte heller. Jo, det hjälper för stunden men nästa gång jag kommer tillbaka kan det vara kära CS i alla fall.

 7. gillart, fint o allt det dära. till nästa gång: jag vill se ditt namn som en tatuering! kanske inte en riktig iofs, men man borde väl kunna fejkat? om du pushar mig kanske ditt namn kan bli min första tatuering. hmm.

Kommentera