Jag ska träna ikväll. T r ä n a. Nästan så att jag har glömt bort innebörden av det ordet, februari har ju varit… intensivt kanske man kan säga. Men men, nu är det mars och sol och vår och nya tag och hejsan hoppsan. Kunde dock inte välja den inplanerade IW:n eftersom F&S har något låtsas-Vasalopps-tjosan i dag så vi fick ta det enda passet som passade oss tidsmässigt: Gympa HIT. HIT som i ”högintensiv träning”.

Jorå. Ont ska med ont förgås.

5 reaktioner till “Känner mig högintensiv idag! Eller?

  1. Ah, där fick jag svaret. Var det ett bra pass? Måste testa det någon gång.
    Jag tänkte annars lägga in det där IW-passet som trevlig söndagsrutin. Vi kan köra tillsammans!

  2. Har också fått mig ett pass högintensiv träning idag när vi tömde vindsförrådet inför flytt. HELVETET vad jobbigt det var. MEN i och för sig… man kanske helt enkelt ska ta betalt av folk som hjälper oss att flytta sedan, det är ju asbra träning!! Och lite cash till sommarsemestern för mig, win-win!

  3. Har också fått mig ett pass högintensiv träning idag när vi tömde vindsförrådet inför flytt. HELVETET vad jobbigt det var. MEN i och för sig… man kanske helt enkelt ska ta betalt av folk som hjälper oss att flytta sedan, det är ju asbra träning!! Och lite cash till sommarsemestern för mig, win-win!

Kommentera