1 mars. Till och med ”fössta tossdan i mass”, vilket verkar vara typ det största (eller ja, stössta) som kan hända en smålänning.
Men, nu är ju jag från Norrland, och vi norrlänningar ska tydligen LIDA extra mycket den fössta tossdan i mass. Faktum är att jag fan ska utse fössta tossdan i mass till den nya fredag den 13:e!

Varför? Jo, för att jag är sjukt trött eftersom jag jag var tvungen att kliva upp aptidigt för att vara representabel för hantverkarna. Som förresten inte kom alls idag.

Och sen har jag en jävulusiskt otrevlig kombo av mensvärk och huvudvärk som tydligen icke går att bota med piller. PLUS att jag känner mig febrig.

Och – jag hade tänkt sticka ut och springa i eftermiddag, jag hade verkligen peppat för att bocka av en deadline i kalendern, skicka en faktura och dra på mig löptightsen, men nähäpp. Snuvad på den, jag som skulle galoppera ut i vårvädret och glo lite i mina nya kvarter!

Hela målet den senaste tiden har varit att ta mig igenom februaris alla måsten och sen få en liten nystart idag. Det har liksom varit mitt mantra, att IDAG skulle det liksom vända allting.

Och nu hände det här:

Alltså, fössta tossdan i mass kan nu officiellt dra åt helvete.

2 reaktioner till “STACKASS MAJSAN!

  1. Um, varför skulle första torsdagen i mars vara något speciellt för smålänningar? – frågar smålänningen (iofs i exil)

Kommentera