Hej bloggen!
Jag är inte död. Bara väldigt trött. Tyvärr ser jag dessutom ÄNNU tröttare ut än vad jag känner mig, himla orättvist. Jag har packat, burit, städat och släpat så mycket de senaste dagarna att jag inte vet var jag har haft röven vissa perioder. Men nu är det klart. Gamla läggan är städad och nycklarna överlämnade, nya läggan är fylld av saker och väntar på att struktureras upp. 
Det ska vara hantverkare här några dagar och göra det sista i badrummet och sovrummet, så vi är lite provisoriskt inpackade än så länge. Det är golvpapp och slipdamm och hej och hå lite överallt så bilderna får vänta lite till.
Men vi älskar lägenheten. Den känns redan som hemma.

8 reaktioner till “Välkommen hem!

  1. Indy: nej, jag hyr ut min lägenhet till några kompisar och vi bestämde att jag skulle göra en ”normalstädning” och sedan hyr jag städfirma till flyttstäd, har fått en offert på 1750 spänn (2:a på 53 kvm) och det känns lätt värt det!

  2. Härligt att ni flyttat nu 🙂
    En liten fråga bara av nyfikenhet.. Flyttstädade ni själv eller hyrde ni in en städfirma?
    Jag har nämligen precis blivit sambo och därmed flyttat och flyttstädat två gånger nu på kort tid. Måste säga att jag tyckte städningen var typ en miljard gånger jobbigare än flytten.
    Nu försöker jag få sambon att förstå att när vi köper hus en dag, ska vi hyra in flyttfirma 🙂

  3. Åh vad skönt med hemma. Och nu är ju det jobbigaste klart och det blir bara finare och finare ju mer man gör. 🙂

  4. För precis ett år sen hade jag samma känsla; hade flyttat dagen innan, hade kartonger överallt men var så jäkla glad över läggan och flytten!

Kommentera