Tjusiga va? Båda för 1900 spänn, inklusive hemleverans! Jag hjärta Blocket. Behöver ju införskaffa en del möbler för att fylla upp de extra 43 (!!!) kvadratmetrarna i nya lägenheten. Nu får jag inte köpa mer för Tobbe innan vi flyttat in.

8 reaktioner till “Senaste inköpet till nya läggan:

  1. Ego-n: JA!

    Vardagligaobservationer: Jag vet inte riktigt vad du fiskar efter, men det är nybytta lås på våra, så det kommer nog inte att gå att köra någon spännande nycketkoll tyvärr…

    A-M: Eller hur? 🙂

  2. Sjukt snygga! Alltså, skulle du vilja göra mig en liten tjänst? Jag köpte två arkivskåp i söndags men dom saknar nyckel. Har du lust att fota själva låset på dina sötnosar. Jag har en ondskefull plan. Nej, inte ondskefull, kanske lite komplicerad. Jag skulle älska dig för evigt.

Kommentera