Tänkte festa till den här tisdagen med att köpa tulpaner. Men av någon anledning dök frasen ”Du kan sätta en rosett på en bajskorv…” upp i min hjärna. Och det stämmer ju.

Edit: ALLTSÅ, det finns ju ett talesätt (nåja) som lyder: ”Du kan sätta en rosett på en bajskorv, men det är fortfarande bara en bajskorv”. Jag menade alltså inte att jag skulle göra det på riktigt istället för att köpa tulpaner, jag menade att det känns onödigt med snittblommor i ett hem där 95 procent av alla saker står i flyttkartonger. Basånivet.

5 reaktioner till “Inga semlor, inga tulpaner

  1. Alltså jag ligger här och tokfnissar åt ditt förtydligande. Ser framför mig hur du bara: ”tulpaner… Eller vänta!! Ännu bättre, jag sätter en rosett på en bajskorv istället!”

  2. ”Och rosor i ett sprucket krus är ändå alltid rosor” kan om man vill översättas till ”Och tulpaner i ett flyttpackat hem är ändock alltid tulpaner”. Är det nångång man BEHÖVER tulpnaer är det nog när 95% av hemmet är flyttpackat.

Kommentera