Hm. Linda gnäller på mitt fula typsnitt. Hon till och med uppmanar mig – MED VERSALER – att byta. Känner mig extremt förnärmad. Men okej, när jag laddar sidan så kommer det för en kort sekund upp något snirkligt tjosan som sedan ersätts av det som jag vill ha, kan det vara det snirkliga som man inte gillar? Jag använder Firefox men har kollat i både ajfånen, Chrome och Safari, och det ser ju samma ut överallt? Linda: vilket är det du stör dig på, om det ser likadant ut i din dator som på bilden nedan så vänj dig, för jag gillar’t, MOAHAHAHA!

*allsmäktigt asgarv*

Edit: AHA! Är det det här folk menar är problemet när de skriver ”tryck F5 om ni inte ser den nya layouten”? Prova med det! Eller uppdatera sidan. Åh, ångesten nu över att ni kanske trodde att jag ville ha AC-typsnittet på riktigt, uuuh! 

9 reaktioner till “Typsnittsproblem?

 1. Haha! Nu känner ju jag inte dig men jag reagerade också på det avskyvärda snirkliga typsnittet och fick inte ihop det med min bild av dig. Men nu fattar jag. Allt som krävdes var en uppdatering. Pustar ut och kan nu helt ärligt säga; vad fint det blev!

 2. Själv såg jag Comic Sans hos dig och ja, du känns inte riktigt som en Comic Sans tjej. LOL Nu ser jag det rätt typsnittet.

 3. Nä nu går jag nästan ner i källaren och letar reda på Letraset-boken Majsan!

  Det som ser ut som Apple Chansery är så fult att man knappt får använda det om man bara använder gemena bokstäver. Ska man dessutom ha flera versaler efter varandra i text så funkar det inte. Sorry!

  Det andra som dyker upp utan snirklar och skit är jättefint! Ska skynda mig att trycka gilla när det är aktuellt på sidan.

  Puss Majsan!
  Ps. Jag har plats för din hoj i vardagsrummet. Top floor och i Norrland. Komsi komsi!

 4. Men vad skumt,, när jag först går in på din sida så är typsnittet nåt vidrigt, romantisk,t carpe diem-krafs,, men sen när jag uppdaterar sidan så blir det istället det där snygga som du visar på bilden..

 5. Skumt, jag ser tre olika typsnitt. Sidan laddas om tre ggr innan det riktiga typsnittet (som gillas) syns. Men jag tycker hursomhelst att sidan är mycket clean och fin, utan att kännas tråkig och ”o-majsanig”.

Kommentera