Jag är så himla snäll. Kanske världens snällaste faktiskt. Så godhjärtad och fin långt in i själen är jag! Eller? Hur ska man annars förklara det faktum att mina vänner bara slänger fina saker över mig? Det började med Carolina och lampan. Sen hade jag och Carin lite byteshandel igår och hon ba ”jag hittade den här MLP-muggen på Myrornas och tänkte direkt på dig, vill du ha den?” och man ba: Va? JA!

Och så nu när jag satte mig ner framför datorn för att starta jobbdagen (med pånikaffemuggen i högsta hugg), så frågade Jannike på fejjan om det här draperiet var något vi kunde tänka oss i nya läggan. Eh, JAAAA!

8 reaktioner till “Kaffe i muggen och karman i topp!

 1. jag tror att du kan konstatera att karman är på topp, för ingen skulle ge dig gratis grejer om du var en elak hagga. puss på nosen, fin-ponny!

 2. Godiz: Haha, om du har hamsterföräldrar så kanske den ligger välbevarad i en gammal låda någonstans? Eller så är det just den här och då lovar jag att ge den oändligt mycket kärlek varje dag!

  (Ps: skärmdumpar och spar alla kommentarer som innehåller ordet ”favoritblogg”. Puss)

 3. Åh, MUGGEN!
  Visst är den rosa på insidan? Tror i så fall att jag hade en precis exakt likadan då jag var liten.
  Nu börjar jag undra lite var den kan ha tagit vägen..
  Och helt plötsligt så blev mitt livsuppdrag att hitta den muggen igen, alt. hitta en ny.

  Och där började jag också tänka att TÄNK om just DEN muggen är min gamla mugg och nu sådär kanske 15 år senare så dyker just den muggen upp på en av mina favoritbloggar. Då vet jag i alla fall att den har det bästa nya hemmet någonsin.

  (muggen tyckte om då jag drack varm choklad ur den, tänkte bara så att du vet, just in case)

 4. Alex: Eller hur! Himlarns snygg!

  Linn: Ahmen åh! DU kan va fin!

  (Jag som ba, ”fy fan för photobooth som inte har några fräsiga filter man kan lägga för att dölja nyvakentröttman!”)

Kommentera