Ni vet hur det är. Man sitter och dricker kaffe, bläddrar lite i en inredningstidning och så ba BAM! En bild på ett världsfint brickbord!
Men så tänker man att ”Jahaja, 600 spänn, det är kanske bättre att hålla i pengarna nu när vi ska flytta och behöver vi verkligen ett brickbord?” osv. Och sen, sen råkar man kolla på en inredningsblogg som ba: ”Kolla! Detta fina brickbord är på rea för 175 spänn” och så helt plötsligt ba klickklickklick så är det fina bordet liksom på väg hem till en.

Bara sådär.

Och dessutom så råkade det slinka med två helt livsnödvändiga fågelmagneter, samt de där pussande salt- och pepparhundarna som ni faktiskt UPPMANADE mig att köpa redan i september. Och allt detta då till en totalsumma av 535 kr inklusive frakt. Håhåjaja, jag har alltså SPARAT sextio spänn eftersom bara bordet kostade 595 från början. Ja, så kan det gå.

*för över 60 spänn till sparkontot*

8 reaktioner till “Saker man kan råka köpa på nätet…

  1. Ah ok! Det är standardvisning i vissa kategorier, men i andra som tex kläder kör vi galleri som standard mest för att vi tycker det gör sig bättre där.

    Men jag ska framföra din synpunkt! 🙂

  2. aaah alltså, har spanat in det där bordet och tyckt att det varit lite väl mycket pengar att lägga på ett bord när man inte ens har ett säkert boende (hej rivningskontrakt!) men nu beställde jag snabbare än blixten!
    lite väl snabbt kanske men GJORT ÄR GJORT!

Kommentera