Ni vet sådana där stödstrumpor i hudfärgad tjock nylon som gamla damer har? Såna har jag också! Jag snodde fick två par när jag jobbade på ett ålderdomshem i Oslo och har varit ganska bra på att använda dem när jag har flugit och sånt. Men de är ju så FULA!

Min absolut högsta önskan i livet (nåja) är därför att vinna ett par snygga stödstrumpor från Cocoz hos Suzan istället. Ett par lila/gula Gun till exempel. Snacka om att bli hottast i löpspåret!

4 reaktioner till “Tant önskar sig stödstrumpor!

 1. Daglig användning i jobbet! Hade inga rena en dag å höll på dö av myrkryp i benen
  /tantvakten Mad, självklart med stödisar

  Flyget på söndag

 2. Hade inga stödstrumpor med mig när vi reste jorden runt förra året (man transporterar onekligen sig själv rätt långa sträckor då). Använde två gasbindor… Det var… ehhhmmm ”vackert”?

  Vad jag vill säga är alltså: Tack som tusan för länktipsen!

 3. Stödstrumpor är annars ett av de bästa plaggen någonsin. Har ett par svart/blå-randiga som jag brukade dra på mig när jag kom hem kl.04 efter en natts barjobb och känna hur benen vaknade till liv igen. Gött! =)

  /mvh Tant_1990

Kommentera