Jag slängde ju ut ajfånen (<— köp!) på Blocket till slut. Och jag hatar mig själv redan.
Nej, jag vill inte ha dina golfklubbor, nej jag vill inte sälja den för mindre än hälften vad jag la ut den för, nej jag vill inte byta den mot en random annan telefon, JA, JAG VILL GÄRNA HA SVAR NÄR JAG SJÄLV HAR SVARAT PÅ DITT MAIL DIN OTACKSAMMA JÄVEL!

5 reaktioner till “Hur försäljningen av iPhonen går?

 1. Alltså, det är jag Elin fd fallskärmshopparen Håkansson som vill köpa din telefon.

  Ingen skummis alltså.

 2. Hej Mirijam! Jag behöver en ny telefon och köper gärna din. Trodde att någon annan hann före så jag sa aldrig till att jag var intresserad. Lovar att inte strula 😉 Pengarna bums!

  Min gamla är usel, går inte att prata i längre.

  Jag är kanske lite dum, men jag hittar inte din mailadress. Hoppas du ser detta.

  /Elin
  0736 63 77 86
  hakansson.elin@gmail.com

 3. Jag är lite i samma sits. Försöker sälja lite böcker, och ja de första två gick otroligt smärtfritt, men sen..
  Folk skickar arga mail och ifrågasätter vilket pris jag har satt. Men herre gud, jag tar väl betalt hur mycket jag vill!!
  Och det andra jag stör mig på är ju de som inte ens ids läsa annonsen utan frågar om saker som står skrivet där. Då är man snäll (sälja-sugen) och svarar på samma sak igen, men se, då är man ohyffsad…
  Jag blir inte klok på folk!

Kommentera