Dagens fejjan.

Vet ni vad jag ska göra idag?


till
en
elevsalong

Jo, det är sant. Har ju annars gått till min frisör i Landskrona de senaste två åren. Där har jag lyckats få skitlångt och (hyfsat) friskt hår och blir alltid nöjd, men nu har jag inte råd plus att jag ser helt GALEN ut i hövve – plus att jag vill vara fin innan alpresan. Och jag har så himla dåligt samvete mot min frisör och dessutom ticktackande kaninhjärta FÖR TÄNK OM DET BLIR FÖRJÄVLIGT OCH DOM BRÄNNER BORT HELA HÅRET och jag får ha stubb resten av året.
Hujeda mig. Men det kostar bara 199 kronor, alltså lika mycket om bensinen tur och retur Landskrona så det är väl bara att bita ihop och hoppas på det bästa.

Så, om ni håller en tumme eller två för mig klockan 14:15 och två timmar framåt så blir jag glad. Tack.

2 reaktioner till “Gulp. DUBBELGULP!

  1. Eleverna är ju övervakade av sina lärare så det borde väl ändå gå bra? Fast här kostar en elevklippning hälften så mycket som hos dig!

  2. Dom brukar vara duktiga.. Har i ett annat liv läst till frisör. 🙂 (Och så har jag faktiskt klippt en gammal dam i örat. Haha. )

Kommentera