Åh! Nyblivna Fimp-morsan Jenny har skickat vidare en lista till mig.

VAD GJORDE DU FÖR TIO ÅR SEDAN?
Jag har ju gjort en lista över allt som hänt mig år för år sedan millenieskiftet, mycket praktiskt när man är så o-er-hört gammal och glömsk som jag. 2002 såg ut så här:  

Under en förfest sa Petter och Fredrik ”häng på oss till Kanada, vi åker nästa vecka” och jag ba ”okej”. Så jag sålde Granadan för att få lite pengar och vi drog till Whistler i januari för att åka snowboard. Det gick bra, i en månad. Sen pajade mitt knä. Stannade till juni och åkte sen hem till Sverige igen. Blev tillsammans med mitt ex som skulle flytta till Oslo. Jag flyttade efter (hur dum får man bli!?). Det började med att han kom 40 minuter för sent när jag kom med tåget (han sa att det berodde på att han tagit fel buss men ville egentligen se klart en fotbollsmatch på tv) och slutade med att han var ute och knarkade och knullade med andra och aldrig kom hem. Jag flyttade hem till Pillan och Coco och stannade i nästan ett år. Tekniskt sett är vi nog fortfarande ihop, jag fick liksom inte fatt på honom så att jag kunde göra slut.

VAD GJORDE DU FÖR ETT ÅR SEDAN?
För exakt ett år sedan började vinterdeppen avta i och jag såg hopp om livet igen, och skrev följande på blöggy: Vet ni vet ni vet ni? SNÖN ÄR BORTA! I går gick jag och Alfie kvällspromenaden på torr asfalt, det var tre plusgrader, vindstilla och jag såg min bästa syrénbuske och insåg att jag faktiskt kommer att överleva den här vintern också. Det blir vår och sen blir det sommar. På allvar.

FEM SNACKS DU GILLAR

 • Cheez ballz
 • Wasabinötter
 • Chilinötter
 • Alla sorters chips utom grill
 • Skumgodis med sånt därnt surt socker på

FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN TILL:
Jag har en dold talang, nämligen att jag kan typ alla texter efter att jag hört de EN gång. Och dold då, eftersom jag inte kan sjunga. Men tex:

 • She’s got her ticket– Tracy Chapman
 • Sweet Child O’ mine – Guns n’ roses
 • The Look – Roxette
 • Free Fallin’ – Tom Petty
 • Allt med Lars Winnerbäck

FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU BLEV MÅNGMILJONÄR:

 • Dela med mig
 • Köpa ett hus
 • Resa jorden runt
 • Skriva en bok
 • Skaffa barn

FEM DÅLIGA VANOR

 • Jag är en liten faceboksnok som gärna sitter och glor hämningslöst på vänners vänners profiler och bilder. Men man får faktiskt skylla sig själv om man inte har låst profil.
 • Jag kör alltid för fort.
 • Jag är expert på att tänka ”jag ska bara”.
 • Jag hatar grundarbete och vill gärna ta den enklaste vägen till slutmålet (obs att jag ej alltid gör det men jag VILL).
 • När jag ser att folk gör sådana här listor som alltid avslutas med att man ska skicka vidare så börjar jag med att kolla om min blogg är en av de länkade. Charmigt.

FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA

 • Resa
 • Dricka öl
 • Data
 • Träna
 • Soffhänga med Tobbe och hunden

FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I, ELLER KÖPA

 • Hög midja
 • Magtröja
 • Brottarbyxor
 • Polotröja
 • Sånt som sticks

FEM FAVORITLEKSAKER

 • Datorn
 • iPhonen
 • Motorcykeln
 • Alfie
 • Kaffebryggaren (?)

TIO PERSONER JAG VILL SE GÖRA DEN HÄR UTMANINGEN

4 reaktioner till “Ett långt inlägg om mig mig mig, hurra!

 1. Å maj gad – jag är länkad! Drabbades av akut hybris och känner att jag genast måste dansa gladdans i köket trots att jag är så trött att jag liksom inte har någon känsel i benen.

  Yay

  You made my tisdag!

 2. Alltså jag snokar ALLTID på vänners vänner och har mina ”speciella” som jag snokar upp då och då för att kolla vad dom gör i livet. (Gillar speciellt att snoka på expojkvänners nya flickvänner). Skönt att få veta att det är helt normalt och inte alls farligt. Eller?

 3. haha snoka på vänners vänner är ju för himla kuwl! jag har redan gjooooort listan och utmanade alla, aka. dig 😉

Kommentera