Alltså det här med att man ska komma på vad man ska äta VARJE dag. Dra mig baklänges vad tråkigt. Och man blir bara hungrigare och argare ju längre tiden går och det som först hade kunnat bli en välbalanserad nyttig måltid blir oftast en stressinhandlad pizza från St Louis.

Varför måste  man äta? Vad är det för fel på dropp? Samt: Kan man äta semlor till middag?

13 reaktioner till “*har glömt barnen i Afrika*

 1. Bibbi-Bus!
  Gissa vad jag gör nu? Äter semla till middag….
  I löööööve
  Välkommen extra semmelkilon

 2. Haha! Håller med! Jag åt lösgodis tills jag fick barn. Sen började vad-ska-vi-äta-idag-då-ångesten och den evinnerliga frågan: varför finns aldrig ingredienserna till kokböckernas recept i kylskåpet? Kram!/Julia

 3. Man kan absolut äta semlor till middag! Men sen, ungefär två timmar senare, börjar proteinsuget komma krypande. Den där känslan någonstans i bakhuvudet att man vill ha riktig mat. Och så msåte man ändå ställa sig och laga mat fast mycket senare! Jag har försökt vinna, men jag förlorar alltid. Tss.

 4. Eller också tar man ut något skumt ur frysen och får sig en överraskning.
  Du skrev gorillahand på något köttpaket vill jag minnas…..

 5. Jag älskar mat och jag älskar att äta, men att behöva komma på vad man ska laga, handla och laga maten dag ut och dag in, det är ju döden!

 6. Jag använder tasteline.com. Får en massa inspiration i deras veckomatsedlar. 15-20 minuter om man väljer dom snabba rätterna. Super om man är hungrig och har bråttom!
  Skicka över några semlor. Tack.

 7. Självklart! Fast…kanske inte varje dag…;) Men ett par gånger i veckan iaf, tänker jag. Om man då inte har oturen att som jag vara laktosintolerant, då blir det betydligt mer sällan…

 8. Jag vet, och dessutom tar det ju tid också. Man hinner ju bli hungrig tio gånger innan det är klart. Brukar överlåta (alltså lasta över) det ansvaret på min sambo, som lyckligtvis lagar Sjukt god mat. Det är dock inte en hållbar strategi på lång sikt…

  Som svar på din fråga: Ja, man kan äta semlor till middag. Eller godis. Eller glass. Minst en dag i veckan, eller hur var det? 😉

 9. Håller med, att tänka på mat tar ALLDELES för mycket tid i anspråk. Men gör jag inte det, funkar inte kroppen. Äta semlor till middag? I WISH! Men magen skulle strejka ihop totalt. Så dropp funkar inte heller. Suck.

  /Anna

Kommentera