För att effektivisera sitt hemmajobbande är det viktigt att göra en noggrann kontroll av sin omgivning för att eliminera eventuella störande element. Och i dag har jag gjort en upptäckt som kommer revolutionera mitt frilansande.
R e v o l u t i o n e r a, I tell you!

Så här va: Om jag ställer kaffekoppen på VÄNSTER sida av tangentbordet så slipper jag släppa musen när jag ska dricka. Hah, vad säger ni om den va?

Det här tipset bjuder jag på, men kommer jag på fler saker av den här kalibern får jag nog skriva en bok.

7 reaktioner till “Dagens tips från mig till dig

 1. Ego-egon: Ja, den är fin, men jag kan ju inte ha den stationära datorn i knät. Men omväxling förnöjer absolut.

  Kaaja: Du köper boken sen va, om jag hittar på många bra saker?

  LadyDahmer: Men skrev du om det? NÄ! = snooze you loose! 🙂

  Suzan: Alltså, EFFEKTIVITETEN!

  Mamma: DU kan va gollig!

  CC: Jag är klok som en bok. fråga mamma!

 2. Älskar dina tips å funderingar!
  Läser dina inlägg med ett leende på läpparna=)
  /CC

 3. Haha, jag gör samma!

  Igår testade jag att hemmajobba i soffan istället för vid skrivbordet. JÄTTEBRA gick det! Enda störande momentet var ngn talkshow från USA som gjorde mig galen, men när jag stängde av tvn och satte på radion istället blev det som en match made in heaven. Mmm.

Kommentera