Skriva kaffe facebook läsa ett blogginlägg skriva skriva skriva ha en telefonintervju kaffe skriva gå ut med hunden skriva skriva rita sidor blogga rita sidor svara på mail kolla facebook sortera mail skriva in semesterveckor i kalendern kaffe svara på mail skriva rita sidor.

Lite så är min onsdag, jobba hemifrån alltså – älskart! Uppenbarligen har jag lärt mig ett och annat om disciplin sedan det begav sig sist. Går ju bra det här.

Edit: Är alltså uppenbart förvirrad. Så är min TISDAG ska det ju vara. Hehe.
*kokar mer kaffe*

6 reaktioner till “Vad jag gör mest hela tiden

  1. Nicky: Eller hur? Speciellt svårt när man inte kommer ut så mycket, höhö.

    Julia: Åh, muffins. Åh, kollegor. Åh, kontorstofflor. Måste köpa tofflor. Och muffins. Samt ringa en vän.

  2. Man får vara förvirrad, jag trodde att det var måndag i morse också. Det går liksom inte att hålla reda på dagarna alltid 🙂

Kommentera