8 reaktioner till “Dagens kamphund proudly presents…

 1. Bra regler! Har också tulpaner i hemmet at the moment, vita och lila små godingar som står och sprider glädje i hallen på en julduk med stjärnor. Som att högtiderna har en liten fest för sig själva! 🙂

 2. Alex: App app app, inte komma här och tycka till, tulpaner är vår och jul är vinter, nu försöker vi hålla isär årstiderna! Ps: Faktiskt de första tulpanerna jag sett på mitt Ica, så det gills.

  Mamma: Tjoho, vi tänker lika! Krya på dig!

  Åsa: Jag har också en regel, eller två:
  1) Jag har inga regler
  2) More is more 🙂

 3. Jag har en liten regel, eller två; Jag får inte köpa tulpaner förrän jag slängt ut julen, och julen får jag inte slänga ut förrän tjugondaknut. Och anledningen till tulpanregeln är väl kanske egentligen för att det inte får plats både tulpaner och julsaker här hos mig 🙂 Men vad jag längtar!

Kommentera