Det är inte ofta jag är med och tävlar eftersom min första tanke när jag hör ordet tävling är ”äh, jag kommer ändå inte vinna”. Men åh vad jag vill ha den här stolen från In My House, förutom att vi snart kommer bo dubbelt så stort och är i behov av möbler så är den ju så snygg så man smäller av.
Här är hennes webbutik, nomnomnom!

En reaktion till “Kors i taket – Majsan tävlar!

  1. Den här kommentaren ska egentligen vara till ditt förra inlägg.. Bara för att man får familj behöver inte innebära att man måste bo i Sverige. Jag bodde ett år i USA som barn och har många vänner som spenderar sin föräldraledighet i USA, Thailand, Indien och en del som backpackar runt. Vi tänkte spara lite föräldraledighet och hyra hus i Florida en månad eller två om nått år när kidsen är lite större.

Kommentera