Roadrage är ju ett vedertaget begrepp, finns det ett liknande ord för dataspelsilska? Man hör när det börjar gå åt helvete här hemma. Det börjar först låta jobbigt bortifrån Tobbes hörn. Det knappas hårdare, andhämtningen blir tyngre, det kommer små irriterande ”menåååh”, ”vaffan!” och ”ouff!”. Och så plötsligt ”MENVADIHELVETEÄRDUHELTJÄVLADUMIHUVET????”

Charmigt.

Och nu har det kommit en ny grej. Flygplan. Jag kunde inte bry mig mindre om huruvida han dödar folk ståendes på marken eller sittandes i en cockpit,  men det här är tydligen VÄLDIGT spännande och roligt. ”Kolla här baby, nu flyger jag” flåsar han exalterat framför sina skärmar och jag fortsätter läsa bloggar och nickar lite och säger ”Mmm… vad duktigt du är”.

Men så kollar jag upp och får se något fantastiskt. Min kille – ormtjusaren.
För när han flyger det där planet med sin joystick så hamnar han ju lite hur som helst i luften. Men blicken vill ju gärna följa horisonten. Så när jag kollar på honom bakifrån sitter han med båda armarna framåt och liksom… åmar sig. På ett lite indiskt vis.

Åh vad jag önskar att jag var en fena på filmredigering, då hade jag klippt in en komplett scen med flöjt, turban, orm i korg och hela köret. Det hade varit något att lägga upp på Youtube.

6 reaktioner till “Battlefield 3, eller "hur det är att nästan ha blivit singel igen på grund av ett spel"

 1. Känner igen detta.
  Enligt min snubbe så spelar han ”aldrig” längre. Annat var det förr på den gamla goda tiden då jag jobbade nätter med jämna mellanrum. Han talar om den tiden med mycket saknad i blicken.

 2. Moa: Hade gjort det om jag kunnat!

  Theresé: Äresant? Coolt! Fråga honom hur det känns att ha splittrat så många familjer 🙂

  Josefine: Vi får säkert fler överraskningar under vägen…

  Colombialiv: Men jag kaaan inte, kan du hjälpa mig?

 3. Men vad är det med andningen. Alltså jag får lust att köpa astmaspray. Och ja… rörelsemönstret. Det är nästan sensuellt. Eller nej. Som ett brutalt misslyckat försök att vara sensuell/sexig. Det här med flygplanen låter oroväckande. Jag trodde att det räckte som det var men det ska alltså flygas också. Ett sånt jädra spel alltså.

Kommentera