Min kille är en grinch. Oh my, julhatet som dessa 190 centimetrar innehåller – helt galet. Det här är tredje julen vi är tillsammans. Okej, den första julen hade vi precis varit på date och blivit ihop så den gills inte riktigt. Men förra året, då bodde vi ihop och jag fick dra ner på dekorationerna med löftet ”nästa år får du pynta hur mycket du vill”.

Eventuellt hade han då missat att Malmös kitchigaste plastgran brukar åka upp sisådär i början av december (jo, det är sant!).
Ska ner i källarförrådet och leta fram lådan märkt ”JUL” nu, mooahahaha!

5 reaktioner till “Ho ho ho!

 1. Man bryter ner dom med åren! Grincharna, alltså.

  Efter snart sju år tillsammans så var jag numera fritt spelrum när det kommer till julpynt. I år har Björn tom börjat planera för vår första riktiga gran…

  Det finns julhopp för alla!

 2. Annefia: Helt rätt, vi kör så! Alla nöjda och glada.

  Clara: Okej… Men jag kanske får ta en tredjeplats då? Eller nej, om du bara ska ha vanligt pynt så kommer Pattsy etta, jag två och du trea? Deal?

 3. Om du tror det där är Malmös kitschigaste gran så har du helt fel. Själv ska jag sporta röd plastgran, men tänkte nog hålla mig till bara julkulor, glitter och belysning, men Patricia kör en glittrigt rosa platsgran fylld av all möjlig skit man kan hitta som glittrar och är fint. Så där kan både du och jag lägga oss platt på rygg i jämförelse.

  ps. jag har ärvt granen av Patricia, hon dumpade den när hon hittade den rosa.

 4. Jag tycker ni kan kompromissa om det här med julpyntandet. Om du får pynta preciiiis hur mycket du vill i December så kan du ju lova att inte julpynta nånting alls årets andra 11 månader. Då får ju du som du vill bara en månad medan Grinchen får som han vill i hela elva månader, då vinner han och borde bli nöjd. (och kanske möjligtvis blir du nöjd med. LOL)

Kommentera