Vi måste prata om strumpbyxor. Jag använder nästan uteslutande leggings eftersom min garderob svämmar över av oanvändbara strumpbyxor som sitter illa runt höfterna och magen. Men nu är jag sugen på nylon i glada färger, strumpbyxor som inte kräver getingmidja och/eller over size-överdel för att sitta snyggt. Ja, som inte skär in helt enkelt.

Sjukt tacksam för svar på vilka märken som har såna!

10 reaktioner till “Ni som kan och vet allt:

 1. Alltså, jag är den kurvigaste av kurviga (dock med väldigt korta ben) men jag lyckas alltid med strumpbyxor från Lindex. Där köper jag både stickade, finare i nylon och sånt i microfiber. Jag tycker de uppdaterar färger och mönster ganska ofta och det brukar dessutom vara värt att kolla i olika butiker och realådor. Det är dessutom så pass billigt att om det är ett felköp är det inte hela världen.

  Utöver det är mitt allra bästa knep att alltid köpa en (eller varför inte två?) storlekar större, då går det verkligen om både rumpa och mage.

  Gilla

 2. Bleu foret är mitt favvo-märke, ganska dyrt men så värt det! Finns i bomull och bomull+silke blanding, med eller utan fötter. Tyvärr verkar åhlens ha bantat ner sortimentet lite, innan fanns de i fler glada färger. Hoppas på att det kommer in till sommaren igen.

  Gilla

 3. Ett trick jag brukar göra är att köpa strumpbyxor i min vanliga storlek för byxor. Sen klipper jag längs med sömmen ett par centimeter i resåren i midjan så slipper man att det skär in. Testa på något par som du inte gillar innan du sätter saxen i de nyinköpta.

  Gilla

 4. Jag vet inte om det är ett tips som passar alla, men efter att ÄNTLIGEN ha hittat ett par strumpbyxor som satt som ett smäck, inte skar in eller hasade ner i grenen på Twilfit handlar jag inte strumpbyxor någon annanstans. Personalen i alla butiker jag har varit i är skittrevliga och duktiga för det gäller att be om råd om vilken storlek man ska ha för att det ska bli bra. Och med man menar jag jag. Lycka till allesammans! /Anna

  Gilla

 5. American Apparel kanske? De brukar ha väldigt mycket fina färger och mönster, jag har ett par blårosa batikfärgade därifrån och tycker de är bekväma.

  Gilla

 6. Åhå, sätter mig här väntar på att folk ska tipsa, vill OCKSÅ veta var man hittar leggings/nylonisar som inte skär in. Hatar skär in. Klart o-nice. Älska världsbreda muddar (varför kan inte alla byxor samt strumpbyxor vara exakt som löpartights?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s