Skriver in mig på arbetsförmedlingens hemsida. Oh the joy! Vad gör ni så här på fredagseftermiddagen då? Åh, snälla säg att ni dricker öl på after work, planerar en rolig fest och stuvar undan det sista innan ni tar tidig helg? Någon av oss kan väl få ha det skoj åtminstone.

4 reaktioner till “Fredagsfeeling! Eller?

  1. Okej, men sahar: Har ar det stralande solsken och klarbla himmel, jag FYLLER AR, sitter pa jobbet och funderar pa att oppna forsta olen (fast klockan ar 9 pa morgonen) och sen blir det zombiemaskerad och dansparty med nagra av mina basta vanner hela natten.

  2. Efter att, vid lunch, ha gått av ett dygnspass på jobbet blev det en Powernap.
    Om några timmar ska jag vara disco-vakt på discot som dotterns klass ordnar för skolan ikväll.
    Snacka om party!!!
    /CC

  3. Här är det extremt mörkt, grått och dimmigt och jag tänkte fira fredagen med att byta sängkläder och kanske köra en tvättmaskin eller två. Festigt värre! *himlar med ögonen” Men roligare än arbetsförmedlingen i alla fall!

Kommentera